Video producten

STARTERSVIDEO – Je zit aan de keukentafel met een goed idee, dit ga je helemaal uitwerken maar hoe laat je andere dit idee zien? Moet je naast al je opstartkosten ook direct investeren in een videocamera, bewerkingssoftware? Nee! Sybmedia kan je helpen met het overbrengen van je fantastische idee op beeld. Samen bespreken wij de mogelijkheden en welke doelgroep je wilt aanspreken.  Vanaf € 350,00 excl. btw.

AFTERMOVIE – Je bezoekers laten nagenieten van het evenement en direct een promo hebben voor de volgende editie? Wij zorgen voor een aftermovie die voldoet aan je wensen

Vanaf € 450,00 excl. btw.

BEDRIJFSFILM – Je bedrijf presenteren die past bij de werkzaamheden. Wij adviseren over de mogelijkheden en denken mee over de opzet van de bedrijfsfilm.

Een offerte op maat is hierbij het meest passend. De kosten variëren afhankelijk van de wensen.


BEDRIJFSVLOG – Je klanten en geïnteresseerde op de hoogte houden van een project? Met de bedrijfsvlog maken wij 3, 6 of 12 video’s welke zich opvolgen zodat het verhaal doorloopt. Wij denken mee met de conceptuitwerking, montage en zorgen voor optimalisatie.

Vanaf € 150,00 excl. btw. (per video)

EVENT VIDEO – Je evenement in beeld brengen? Laat deelnemers of bezoekers vertellen over het evenement. Overtuig met spectaculaire beelden bezoekers om volgende keer het evenement te bezoeken.

Vanaf € 450,00 excl. btw.

INSTRUCTIE VIDEO – Laten zien hoe een product werkt of hoe je sportoefeningen doet? Met de instructie video kan je stap voor stap uitleg of ondersteuning bieden.

Vanaf € 250,00 excl. btw.

MAATWERK – Komen alle bovenstaande producten wel in de buurt maar niet precies wat je zoekt? Wij denken graag mee hoe je video idee tot uiting kan komen, laat ons weten dat je iets anders zoekt, dan kunnen wij gezamenlijk over brainstormen en tot een passende offerte komen.